Εγγραφή νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών (που δεν διαθέτουν λογαριασμό) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Σας γνωρίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) μπορούν να αποκτήσουν με τη διαδικασία που ορίζεται στην πύλη του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, www.sch.gr στον σύνδεσμο «Εγγραφή» που υπάρχει στην κορυφή της σελίδας.

Επίσης υπάρχει σύνδεσμος για την ανάκτηση των στοιχείων πρόσβασης για όσους και όσες έχουν ήδη εγγραφεί αλλά δε μπορούν να συνδεθούν στη θέση «Ξέχασα το όνομα χρήστη/κωδικό μου», .

Οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν ως μόνιμοι πρόσφατα και που έχουν λογαριασμό στο ΠΣΔ λόγω της προηγούμενης υπηρεσίας τους είτε ως αναπληρωτές, ή εκπαιδευτικοί σε ΙΕΚ, ΣΔΕ κλπ και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα εισόδου σε υπηρεσίες του ΠΣΔ ή υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το ΠΣΔ ως μηχανισμό διαπίστευσης, μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία υποστήριξης χρηστών του ΠΣΔ. Δείτε σχετικά στοιχεία στην πύλη του ΠΣΔ www.sch.gr , στην περιοχή «Υποστήριξη» .

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών και ειδικότερα των νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το ΠΣΔ, τις υπηρεσίες και την υποστήριξη στον επίσημο ιστότοπο

Για τις υπηρεσίες για τα Σχολεία δείτε σχετικά εδώ: