Έλληνες του Εξωτερικού. Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2023-2024

Σύμφωνα με τη με αριθ. πρωτ. Φ.153/108612/Α5/29-09-23 (ΑΔΑ: 9Θ8Ν46ΝΚΠΔ-Ν6Η) Υπουργική Απόφαση «Κύρωση πινάκων εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.», ορίζεται προθεσμία εγγραφής των εν λόγω υποψηφίων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023.

Οι εισαγόμενοι – επιτυχόντες Έλληνες του Εξωτερικού και Τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, οφείλουν να καταθέσουν στις Γραμματείες των Τμημάτων επιτυχίας, αίτηση εγγραφής, συνοδευμένη από τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να ελεγχθούν και να εγκριθούν. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε με ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής.

Όλες οι λεπτομέρειες στο σχετικό έγγραφο


Συνεχής ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο σχετικό κόμβο της ΔΔΕ Λευκάδας: