Επανάληψη πρόσκλησης για πλήρωση κενών θέσεων μελών Π.Ε.Π.Π.Σ. (Περιφερειακών Επιτροπών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων)

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) (Πράξη 13η/5-7-2023) επαναλαμβάνεται η διαδικασία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης για τις Π.Ε.Π.Π.Σ Ιονίων Νήσων και Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα επαναλαμβάνεται η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για

α) τα αναπληρωματικά μέλη Συμβούλων Εκπαίδευσης από την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι υπάγονται στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου και

β) τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη Συμβούλων Εκπαίδευσης από την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι υπάγονται στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων

Σε κάθε μια Π.Ε.Π.Π.Σ. τοποθετούνται δύο (2) Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, ένας (1) από την Πρωτοβάθμια και ένας (1) από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι υπάγονται στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Π.Δ.Ε., όπου λειτουργούν Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. ή στις υπόλοιπες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της οικείας Π.Δ.Ε. και επιλέγονται με απόφαση της Δ.Ε.Π.Π.Σ.. Η επιλογή πραγματοποιείται με κριτήριο τα ακαδημαϊκά τους προσόντα.

Οι υποψήφιοι/ες αποστέλλουν την αίτηση τους μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2023 και ώρα 18.00 συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, ώστε σε αυτό να αναφέρονται τα ακαδημαϊκά τους προσόντα.

Ο/η υποψήφιος/α μπορεί να καταθέσει όποιο δικαιολογητικό κρίνει απαραίτητο για την στοιχειοθέτηση των προσόντων.

Περισσότερα στην πρόσκληση