Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023. Πως να δείτε τη βαθμολογία σας

Σήμερα, Πέμπτη 29-6-2023, μετά τις 13.00 μ.μ., θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2022-2023.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου/ας και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του/της στοιχεία.

Ταυτόχρονα, όλοι και όλες οι υποψήφιοι/ες θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι/ες μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί.

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων προγραμματίζεται να γίνει την Πέμπτη 6-7-2023.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Υπολογισμός Μορίων:

Για να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι στον υπολογισμό των μορίων τους, το Υπουργείο Παιδείας ανέπτυξε ειδική εφαρμογή, με την οποία οι υποψήφιοι εισάγοντας τους γραπτούς τους βαθμούς, μπορούν να δουν αυτόματα τα μόριά τους για κάθε Τμήμα/Σχολή του Πεδίου ή του Τομέα που ανήκουν. Η εφαρμογή ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη ιστοσελίδα (στο μενού της ιστοσελίδας θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα σχετικά με τους Συντελεστές Βαρύτητας):

https://markcalc.it.minedu.gov.gr/


Υπενθύμιση για δημιουργία κωδικού για το Μηχανογραφικό Δελτίο:

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο ( Π.Μ.Δ ) εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Δείτε σχετικά εδώ