Πρόσκληση σε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση για τη Χημεία από το ΙΕΠ

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Καθηγήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Ευαγγελία Παυλάτου, Επόπτρια του νέου Προγράμματος Σπουδών Χημείας Γενικού Λυκείου, και την Ομάδα εκπόνησης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εργαστηριακής διάστασης του μαθήματος διοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Microscale: Practical Techniques and the Precipitation Reaction» (Εργαστηριακές ασκήσεις σε μικροκλίμακα: Απλές τεχνικές με έμφαση στις αντιδράσεις σχηματισμού ιζήματος).

Η συνάντηση απευθύνεται σε όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν ή σκοπεύουν να διδάξουν Χημεία στο Λύκειο και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 18:00.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Bob Worley (Fellow of the Royal Society of Chemistry), σύμβουλος Χημείας στον οργανισμό CLEAPSS του Ηνωμένου Βασιλείου (www.cleapss.org.uk) και πέρυσι βραβεύτηκε με το Βραβείο Αριστείας για τη Δευτεροβάθμια και Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση από την Royal Society of Chemistry.

Η εισήγηση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα και τον σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε στο σχετικό δελτίο τύπου του ΙΕΠ.