Εορταστική Ημερίδα με θέμα: «Η Βία ως νόσος του Προσώπου. Υπάρχει χριστιανική πρόταση για την πρόληψή της;»

Με αφορμή την εορτή των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συνδιοργανώνουν, όπως κάθε χρόνο, Ημερίδα, με θέμα: «Η Βία ως νόσος του Προσώπου. Υπάρχει χριστιανική πρόταση για την πρόληψή της;» την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας.

Το θέμα, εξαιρετικά επίκαιρο, με δεδομένη την κυριαρχία του φαινομένου της βίας σε κάθε έκφανση της δημόσιας και ιδιωτικής σφαίρας και μάλιστα στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής Χριστιανικής Ηθικής και Βιοηθικής στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού.

Εορταστική Ημερίδα με θέμα: «Η Βία ως νόσος του Προσώπου. Υπάρχει χριστιανική πρόταση για την πρόληψή της;»

Δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις, όμως η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους Εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους μαθητές, καθώς και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση! Θα χορηγηθούν ακόμη βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σχετικό δελτίο τύπου