Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προεπιλογή εκπαιδευτικών με σκοπό την κάλυψη με απόσπαση θέσεων Αναπληρωτών Διευθυντών σε Ευρωπαϊκά Σχολεία

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στην κείμενη νομοθεσία και στον Κανονισμό για τα μέλη του αποσπασμένου προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία (Ref.:2009-D-422-en-5) να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση με απόσπαση για τις κατωτέρω θέσεις:

  • Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιου Κύκλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Bergen (Deputy Director, Nursery and Primary, of the European School, Bergen).
  • Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιου Κύκλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες Ι (Deputy Director,Secondary, of the European School, Brussels I).

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα αίτησης για μία προκηρυσσόμενη θέση (κεφάλαιο IV, παρ. 4 του κανονισμού, που αφορά στον διορισμό των Διευθυντών και των Αναπληρωτών Διευθυντών των Ευρωπαϊκών Σχολείων, όπως ισχύει, Ref.:2009-D-422-el-5).

Οι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν την αίτηση απόσπασης και τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη https://dipode-aitisi.sch.gr.

Πριν την «Οριστική Καταχώριση» της αίτησης, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να μεταφορτώνουν/«ανεβάζουν» (upload) τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτησή τους στο περιβάλλον της διαδικτυακής πύλης. Οδηγίες τόσο για την ανάρτηση των δικαιολογητικών όσο και για λοιπά θέματα της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης απόσπασης περιγράφονται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Με την οριστικοποίησή της, η αίτηση λαμβάνει αυτόματα αριθμό πρωτοκόλλου και μπορεί και να εκτυπωθεί.

Απορρίπτονται εκπρόθεσμες αιτήσεις ή οι αιτήσεις που υποβάλλονται απευθείας στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Εκπρόθεσμα δικαιολογητικά δεν θα γίνουν δεκτά.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 16-11-2023 έως και 21-11-2023 και ώρα 15.00

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσόντα, τα κριτήρια επιλογής και τα δικαιολογητικά στη σχετική προκήρυξη