Το Πρόγραμμα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ για το 2023

Ανακοινώθηκε από το Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,  το πρόγραμμα διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ’ τάξης ημερήσιων και Γ’ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, έτους 2023.

Δείτε το Πρόγραμμα:

Το Πρόγραμμα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ για το 2023

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του ΥΠΑΙΘΑ

Ως προθεσμία διεξαγωγής επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2023-24 έχει ήδη οριστεί το διάστημα από την Τετάρτη 13-9-2023 μέχρι και την Τετάρτη 20-9-2023.

Για το πρόγραμμα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις μαθημάτων ΓΕΛ και ειδικών μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2023, δείτε εδώ

Συνεχής ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στο σχετικό κόμβο της ΔΔΕ Λευκάδας: