Κατηγορία: Εκδρομές

Νομικό Πλαίσιο, άρθρα 13,14 ΦΕΚ 456 τ.Β’ (13-2-2020): Για τις προγραμματιζόμενες εκδρομές-μετακινήσεις, με διανυκτέρευση, ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου προκηρύσσει στην ιστοσελίδα της αρμόδιας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Οδηγός κράτησης εισιτηρίων και ορισμού επίσκεψης σχολείων σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας σε Πάτρα – Ολυμπία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο στο σχολείο, ως την Παρασκευή 26-4-2024 και ώρα 10:00 π.μ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών/τριών του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας στη Βουλή

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο στο σχολείο, ως την Παρασκευή 26-4-2024 και ώρα 10:00 π.μ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών/τριών του Γυμνασίου και Γ.Λ.Τ. Βασιλικής σε Ζάλογγο – Νικόπολη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο γραφείο του Διευθυντή του Γυμνασίου και Γ.Λ.Τ. Βασιλικής το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 16-04-2024 και ώρα 11:00 π. μ.

Ένταξη εκπαιδευτικών επισκέψεων στις ζώνες επίσκεψης στους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία που εφαρμόζουν ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ολοκληρώθηκε μετά από συνεργασία του ΥΠΠΟ, του ΟΔΑΠ και του ΥΠΑΙΘΑ η υλοποίηση της ανάπτυξης της διαλειτουργικότητας μεταξύ της πλατφόρμας myschool και της πλατφόρμας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Α’ τάξης του ΓΕΛ Νυδριού στην Ξάνθη (Ανακοινοποίηση)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο Γραφείο της Διευθύντριας του ΓΕΛ Νυδριού, μέχρι την Παρασκευή 05/04/2024 και ώρα 11.00 π.μ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών/τριών του 2ου Πειραματικού ΓΕ.Λ. σε Ναύπλιο – Καλαμάτα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας, μέχρι την Τετάρτη 03.04.2024 και ώρα 11.00 π.μ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Λευκάδας στη Θεσσαλονίκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο γραφείο Διευθύντριας του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Λευκάδας, το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 01/04/2024 και ώρα 11.00 π.μ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄ τάξεως του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας στα Ιωάννινα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29-03-2024 και ώρα 11:00 π.μ.

Επανάληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τετραήμερη εκδρομή μαθητών/τριών του Γυμνασίου και Λ.Τ. Μεγανησίου στην Αθήνα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 1/4/2024 και ώρα 10.00 π.μ. Οι προσφορές θα ανοίξουν την ίδια ημέρα μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄ τάξης του ΓΕΛ Νυδριού στην Αθήνα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο Γραφείο της Διευθύντριας του ΓΕΛ Νυδριού, μέχρι την Παρασκευή 29/3/2024 και ώρα 11:00 π.μ.