Σύμβουλοι Εκπαίδευσης. Κύρωση τελικών πινάκων και πρόσκληση υποβολής δήλωσης προτίμησης

Κύρωση τελικών πινάκων επιλογής υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης των Ε’ και ΣΤ’ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης (ανά Βαθμίδα, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και κλάδο).

Δείτε το έγγραφο

Ενημέρωση 21/2/2023: Τροποποίηση απόφασης κύρωσης τελικών πινάκων επιλογής υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης των Ε’ και ΣΤ’ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης

Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης θέσης Συμβούλου Εκπαίδευσης για τοποθέτηση ως Συμβούλου Εκπαίδευσης

Μετά την κύρωση των τελικών πινάκων επιλογής υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης των Ε’ και ΣΤ’ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 12 της αριθμ. Φ.351.1/6/40694/Ε3/8-4-2022 (Β’ 1764) υπουργικής απόφασης, οι εγγεγραμμένοι στους πίνακες καλούνται να υποβάλουν δήλωση με τη σειρά προτίμησης για την τοποθέτησή τους σε θέσεις Συμβούλων Εκπαίδευσης, στο πληροφοριακό σύστημα υποβολής αιτήσεων (https://teachersapp.it.minedu.gov.gr), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση των πινάκων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ήτοι από την Τετάρτη 15-2-2023 μέχρι και την Πέμπτη 16-2-2023 και ώρα 23:59.59.

Διευκρινίσεις για τους υποψηφίους:

  1. Η δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αφορά αποκλειστικά τις θέσεις του οικείου κλάδου της ήδη δηλωθείσας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και με ενιαία σειρά προτεραιότητας.
  2. Η δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψήφιους που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης. Υποψήφιοι που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα.

Δείτε την πρόσκληση