Προσωρινοί Πίνακες Δεκτών και Μη Δεκτών Υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Από το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Δ.Δ.Ε. Λευκάδας ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες Δεκτών και Μη Δεκτών Υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, ως ακολούθως:

Οι υποψήφιοι δύνανται να καταθέσουν ένσταση κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 18.01.2023 έως και την Παρασκευή 20.01.2023 και ώρα 23:59.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη του πληροφοριακού συστήματος υποβολής των αιτήσεων https://schooldirectors.minedu.gov.gr, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί εκεί. Συγκεκριμένα…

Όσοι των υποψηφίων θέλουν να υποβάλουν ένσταση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία “Ενστάσεις” στο κυρίως μενού της εφαρμογής. Η ένσταση μπορεί να αφορά την αίτηση του υποψηφίου και/ή αιτήσεις άλλων υποψηφίων. Η ένσταση αποτελείται από ένα ή περισσότερα μέρη ένα για κάθε αίτηση που αφορά. Όπως και στην περίπτωση των αιτήσεων οι υποψήφιοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία “Υποβολή” ώστε οι ενστάσεις τους να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου και να ληφθούν υπ’ όψη από τις αντίστοιχες επιτροπές αξιολόγησης. Επίσης όπως και στην περίπτωση των αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να άρουν την υποβολή προκειμένου να συμπληρώσουν ή διορθώσουν οποιοδήποτε σημείο της ένστασης και να επαναλάβουν την λειτουργία “Υποβολή” όσες φορές χρειαστεί εφ’ όσον δεν έχει λήξει η σχετική περίοδος.