Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την «Εισαγωγική Επιμόρφωση» Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ ΕΒΠ

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την έναρξη υλοποίησης του επιμορφωτικού προγράμματος «Εισαγωγική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών» (MIS 5070654) που υλοποιείται μέσω του «ΟΠΣ Επιμόρφωσης» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ). Το Πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης υποχρεούνται/δικαιούνται να παρακολουθήσουν:

  1. Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γενικής και ειδικής, καθώς και τα μέλη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού που διορίστηκαν από 01-01-2020 μέχρι 30-06-2022.
  2. Όσοι διορίστηκαν με Υπουργική ή δικαστική απόφαση μετά την έναρξη της ισχύος του ν. 4547/2018 (Α’ 102) ήτοι μετά τις 12 Ιουνίου 2018 και
  3. Όσοι διορίστηκαν μετά το 1999 και πριν τον Σεπτέμβριο του 2012 και εξακολουθούν να κατέχουν τον εισαγωγικό βαθμό επειδή για οποιοδήποτε λόγο δεν παρακολούθησαν πρόγραμμα εισαγωγικής επιμόρφωσης.
Υποβολή αιτήσεων:

Αιτήσεις από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00

Η διαδικασία υποβολής αίτησης αποτελείται από τρία στάδια:

α) Εγγραφή και είσοδο στο μητρώο του ΙΕΠ, https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php

β) Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων (Μενού Portfolio -> Καρτέλα «Προσωπικά Στοιχεία»)

γ) Από το μενού Αιτήσεις επιλέγουμε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα της εισαγωγικής επιμόρφωσης -> Συμπλήρωση απογραφικού δελτίου εισόδου (το οποίο βρίσκεται μαζί με την αίτηση) ->Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Προσοχή: Παράλειψη ενός σταδίου σημαίνει μη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Η ημερομηνία έναρξης και το πρόγραμμα της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής της αίτησης με νεότερη ενημέρωση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ.

Δείτε την Πρόσκληση

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ


Συνεχής ενημέρωση για τις επιμορφώσεις των εκπαιδευτικών, στο σχετικό κόμβο της ΔΔΕ Λευκάδας