6η Επιμορφωτική Περίοδος του προγράμματος «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων»

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η 6η Επιμορφωτική Περίοδος του προγράμματος «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων» (MIS 5092064) που υλοποιείται μέσω του «ΟΠΣ επιμόρφωσης» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα και απευθύνεται σε εν ενεργεία μόνιμους και αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υποβολή αιτήσεων για την 6η επιμορφωτική περίοδο, μέχρι και την Τρίτη 06-12-2022 ώρα 13:00.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης αποτελείται από τρία στάδια:

α) Εγγραφή και είσοδο στο μητρώο του ΙΕΠ, https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php

β) Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων (Μενού Portfolio -> Καρτέλα «Προσωπικά Στοιχεία»)

γ) Από το μενού Αιτήσεις επιλέγουμε την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης ->Συμπλήρωση απογραφικού δελτίου εισόδου (το οποίο βρίσκεται μαζί με την αίτηση) -> Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Προσοχή! Παράλειψη ενός σταδίου σημαίνει μη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Η 6η επιμορφωτική περίοδος ξεκινά από το Σάββατο 10-12-2022 και ώρα 13:00 (δεν θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση ή ειδοποίηση. Όσοι θα έχουν εγγραφεί θα μπορούν να συνδεθούν ΜΟΝΟ με τους κωδικούς του TAXIS στη διεύθυνση https://elearning.iep.edu.gr/study/enrol/index.php?id=510 για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα).

Διάρκεια της 6ης Επιμορφωτικής Περιόδου: από 10/12/22 έως 30/01/23 ώρα 13:00

Οι βεβαιώσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της 6ης επιμορφωτικής περιόδου του προγράμματος θα είναι διαθέσιμες στο μητρώο του ΙΕΠ από την Τρίτη, 07/02/23.

Δείτε την πρόσκληση

Συνεχής ενημέρωση και υλικό για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στο σχετικό κόμβο της ΔΔΕ Λευκάδας