MySchool. Έλεγχος ενημέρωσης στοιχείων μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2023-2024

Έλεγχος ενημέρωσης στοιχείων μαθητών Γ΄ τάξης Ημερησίου και Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2023-2024:

Προκειμένου να δημιουργηθεί το αρχείο των μαθητών/τριών  της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων παρακαλείσθε:

Α. Να ελέγξετε ότι όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης της σχολικής σας μονάδας είναι ορθώς καταχωρισμένοι στο Πληροφοριακό Σύστημα «myschool», απ’ όπου και θα αντληθεί το σχετικό αρχείο. Χωρίς κωδικό αριθμό εξετάσεων θα είναι καταχωρισμένοι οι μαθητές που φοιτούν για πρώτη φορά στη Γ΄ Ημερησίου/Εσπερινού Γενικού Λυκείου.

Β. Να ελέγξετε ότι όσοι μαθητές της Γ΄ Ημερησίου/Εσπερινού Γενικού Λυκείου απέκτησαν κωδικό εξετάσεων προηγούμενο έτος (π.χ. οι μαθητές που επαναλαμβάνουν την τάξη λόγω ανεπαρκούς φοίτησης), είναι καταχωρισμένοι με τον παλαιό τους κωδικό αριθμό εξετάσεων. Σημειώνεται ότι, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή καταχώριση του κωδικού αριθμού εξετάσεων, εφόσον υπάρχει.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι θα πρέπει να είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα «myschool» τα πλήρη στοιχεία όλων των μαθητών (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, χρονολογία γέννησης, φύλο κ.λ.π), καθώς και τα στοιχεία της Σχολικής Μονάδας (στοιχεία Διευθυντή και Υποδιευθυντή, Δήμος που ανήκει η Σχολική Μονάδα κ.λ.π.).

Ο έλεγχος των στοιχείων των μαθητών/τριών στο «myschool», θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, ώστε να αντληθεί μετά το απαιτούμενο αρχείο για την απόδοση κωδικού εξετάσεων στους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024.

Δείτε το έγγραφο για τα ΓΕΛ


Έλεγχος ενημέρωσης στοιχείων μαθητών Γ΄ τάξης Ημερησίου και Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2023-2024:

Προκειμένου να δημιουργηθεί το αρχείο των μαθητών/τριών  της τελευταίας τάξης των Επαγγελματικών Λυκείων παρακαλείσθε:

Α. Να ελέγξετε ότι όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης της σχολικής σας μονάδας, είναι ορθώς καταχωρισμένοι στο Πληροφοριακό Σύστημα «myschool», απ’ όπου και θα αντληθεί το σχετικό αρχείο. Χωρίς κωδικό αριθμό εξετάσεων θα είναι καταχωρισμένοι οι μαθητές που φοιτούν στη Γ΄ Ημερησίου/Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου για απολυτήριο και δεν έχουν κωδικό Πανελλαδικών εξετάσεων παλαιότερου έτους.

Β. Να ελέγξετε ότι όσοι μαθητές της Γ΄ Ημερησίου/Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου απέκτησαν κωδικό εξετάσεων προηγούμενο έτος (π.χ. οι μαθητές που επαναλαμβάνουν την τάξη λόγω ανεπαρκούς φοίτησης), είναι καταχωρισμένοι με το σωστό παλαιό τους κωδικό αριθμό εξετάσεων.

Γ. Να ελέγξετε ότι έχετε επιλέξει ορθώς την ένδειξη στο πεδίο «Παρακολουθεί μόνο μαθήματα ειδικότητας», όπου αυτό απαιτείται (δηλ. για τους μαθητές που έχουν ήδη απολυτήριο και φοιτούν μόνο για την απόκτηση Ειδικότητας).

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι θα πρέπει να είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα «myschool» τα πλήρη στοιχεία όλων των μαθητών (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, χρονολογία γέννησης, φύλο κλπ) καθώς και τα στοιχεία της Σχολικής Μονάδας (στοιχεία Διευθυντή και Υποδιευθυντή, Δήμος που ανήκει η Σχολική Μονάδα κ.λ.π.)

Ο έλεγχος των στοιχείων των μαθητών/τριών στο «myschool», θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, ώστε να αντληθεί μετά το απαιτούμενο αρχείο για την απόδοση κωδικού εξετάσεων στους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024.

Δείτε το έγγραφο για τα ΕΠΑΛ