Υπενθύμιση λήξης προθεσμίας υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου για το 2022

Σας υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 24:00.

Οι υποψήφιοι/ες συμπληρώνουν και υποβάλλουν το Μηχανογραφικό, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr.

Προτείνεται οι υποψήφιοι/ες να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, απόκτηση password ή χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι/ες θα μπορούν να απευθυνθούν στα Λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Μέσα στην ίδια αποκλειστική προθεσμία, δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 18-7-2022 και ώρα 24:00, με τον ίδιο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), οι υποψήφιοι/ες μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για τα Δημόσια ΙΕΚ, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr του ΥΠΑΙΘ.

Οι υποψήφιοι/ες δεν έχουν περιορισμό στο πλήθος Ι.Ε.Κ. και ειδικοτήτων που μπορούν να επιλέξουν κατά τη συμπλήρωση του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου.

Για όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Μηχανογραφικό Δελτίο, δείτε εδώ.

Προσοχή! Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος, καμία υποψήφια, δεν θα μπορεί να υποβάλει Μηχανογραφικό Δελτίο είτε για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είτε για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ μέσω Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.