Παράταση υποβολής έκθεσης αξιολόγησης των σχολικών μονάδων στην πλατφόρμα του ΙΕΠ

Σας ενημερώνουμε ότι με την με αρ. 4242/2021 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών κρίνεται τελεσίδικα ως παράνομη η απεργία αποχή των συνδικαλιστικών οργανώσεων από τις διαδικασίες «Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγηση των σχολικών μονάδων» (Β ́4189).

Σας γνωστοποιούμε πως η εφαρμογή του Ι.Ε.Π. «Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου σχολικών μονάδων», στην οποία υποβάλλονται ηλεκτρονικά η συνοπτική έκθεση αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και ο συλλογικός προγραμματισμός, θα παραμείνει ανοικτή έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου προκειμένου να υλοποιηθούν οι διαδικασίες που ορίζονται στην υπό στοιχεία 108906/ΓΔ4/10.09.2021 «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων» Υπουργική Απόφαση (Β ́4189). Επισημαίνεται πως η φόρμα «Συλλογικού Προγραμματισμού» θα ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 25/10/2021 (http://iep.edu.gr/el/neaanakoinoseis – > Είσοδος στην εφαρμογή).

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου θα μπορούν να εισέρχονται στην εφαρμογή από Τετάρτη 27/10/2021.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες, Προϊστάμενοι/νες των Σχολικών Μονάδων να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σύμφωνα με το πλαίσιο, τους άξονες και τα βήματα που θέτει ο Νόμος και η Υπουργική Απόφαση, και να ενημερώσουν σχετικά όλους τους εκπαιδευτικούς της σχολικής τους μονάδας.

Δείτε το έγγραφο

Δείτε αρχείο με ερωτήσεις απαντήσεις σχετικά με την αξιολόγηση.