Ανακοίνωση για την δήλωση προτίμησης για προσωρινή τοποθέτηση, την κάλυψη των αναγκών Διεύθυνσης Δ.Ε Λευκάδας και για απόσπαση εντός περιοχής μετάθεσης Λευκάδας

Α) Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται  στη διάθεση  του ΠΥΣΔΕ   Λευκάδας  να συμπληρώσουν δήλωση για προσωρινή τοποθέτηση σε σχολεία της περιοχής  μετάθεσης Λευκάδας έως και την Πέμπτη 13-8-2020 και ώρα 15:00.

Οι εκπαιδευτικοί  μπορούν να δηλώσουν -εάν το επιθυμούν- κατά σειρά προτίμησης έως και όλα τα σχολεία της περιοχής μετάθεσης Λευκάδας.

Β) Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση και επιθυμούν

  1. απόσπαση εντός της περιοχής μετάθεσης Λευκάδας να υποβάλουν αίτηση απόσπασης έως και την Πέμπτη 13-8-2020 και ώρα 15:00, στην οποία να αναφέρονται οι λόγοι της απόσπασης και κατά σειρά τα σχολεία της περιοχής στα οποία ζητούν να αποσπασθούν.
  2. απόσπαση για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου  να υποβάλλουν σχετική αίτηση στη ΔΔΕ Λευκάδας έως και την Πέμπτη 13-8-2020 και ώρα 14:00.

Γ) Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν:

  1. απόσπαση (διάθεση για συμπλήρωση ωραρίου) στη Διεύθυνση Δ.Ε Λευκάδας για κάλυψη των αναγκών της
  2. απόσπαση (διάθεση μερική ή ολική για συμπλήρωση ωραρίου) στα Σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε Λευκάδας
  3. απόσπαση (διάθεση μερική ή ολική για συμπλήρωση ωραρίου) για κάλυψη λειτουργικών αναγκών στις ΣΜΕΑΕ Δ.Ε. Λευκάδας, όπως προσδιορίζονται από την παρ. 3 του άρθρου 48 του ν. 4415/2016

να υποβάλουν σχετική αίτηση στη ΔΔΕ Λευκάδας έως και την Πέμπτη 13-8-2020 και ώρα 14:00.

Η δήλωση της περίπτωσης Α (προσωρινή τοποθέτηση) και η αίτηση της περίπτωσης Β1 (απόσπαση εντός της περιοχής μετάθεσης) θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Λευκάδας όπου και υπάρχουν οι σχετικές φόρμες

Οι αιτήσεις της περίπτωσης Β2 (απόσπαση για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου) και Γ θα υποβληθούν αυτοπροσώπως ή με fax και τηλεφ. επιβεβαίωση ότι παρελήφθησαν.

Οι αιτήσεις της περίπτωσης Β2 (απόσπαση για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου) και Γ θα υποβληθούν αυτοπροσώπως ή με fax και τηλεφ. επιβεβαίωση ότι παρελήφθησαν.

Για σχετικές πληροφορίες οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στη ΔΔΕ Λευκάδας τηλ 2645362220.