ΔΔΕ Λευκάδας ... στο διαδίκτυο

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπο της Δ.Δ.Ε. Λευκάδας. Προσπαθούμε συνεχώς για τη βελτίωσή του και την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Περισσότερα…

Υπενθύμιση λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το 2024-2025

Σας υπενθυμίζουμε ότι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση ή την δοκιμασία εισαγωγής, υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, μέχρι και την Τετάρτη 17/4/2024 και ώρα 23:59.

ΠΥΣΔΕ Λευκάδας. Πίνακες Οργανικών Κενών και Υπεραριθμιών

Οι εκπαιδευτικοί των Σχολείων, που ανήκουν στους κλάδους στους οποίους διαπιστώθηκε υπεραριθμία, καλούνται να δηλώσουν προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Λευκάδας αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν ως υπεράριθμοι, μέχρι και την Τετάρτη 17.04.2024

Δικαιολογητικά και ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των υγειονομικών εξετάσεων και πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ

Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024. Αναλυτικές οδηγίες.

Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ 1ης περιόδου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΠΕΠ, επισυνάπτοντας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι και τις 08/05/2024.

Νέες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας για το σχολικό έτος 2023-2024 (Απρίλιος 2024)

Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από Δευτέρα 22 έως και Τρίτη 23 Απριλίου 2024.

Έλληνες του Εξωτερικού. Ρύθμιση της πρόσβασης υποψηφίων στα 5 Μουσικά Τμήματα με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ρύθμιση της πρόσβασης στα 5 Μουσικά Τμήματα των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων Λυκείων του εξωτερικού.

ΠΥΣΔΕ Λευκάδας. Ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών για τη διαδικασία των Υπηρεσιακών Μεταβολών

Το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών για τη διαδικασία των Υπηρεσιακών Μεταβολών: Κρίση και τοποθέτηση υπεράριθμων, τοποθετήσεις (οριστικές και βελτιώσεις) εκπαιδευτικών.

Παραιτήσεις εκπαιδευτικών για εξαιρετικούς λόγους. Εγκύκλιος με συμπληρωματικές οδηγίες

Εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σχετικά με την παρέλευση άπρακτου διμήνου μετά από αίτηση παραίτησης εκπαιδευτικών για εξαιρετικούς λόγους και παροχή συμπληρωματικών οδηγιών.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών/τριών του Γυμνασίου και Γ.Λ.Τ. Βασιλικής σε Ζάλογγο – Νικόπολη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο γραφείο του Διευθυντή του Γυμνασίου και Γ.Λ.Τ. Βασιλικής το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 16-04-2024 και ώρα 11:00 π. μ.

Ζούμε Αρμονικά Μαζί – Σπάμε τη Σιωπή. Διαδικασία καταχώρισης στην ειδική εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δικτύου

Αναλυτικές οδηγίες προς Διευθυντές/ντριες – Προϊστάμενους σχολικών μονάδων για να καταχωρίσουν στην ειδική εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δικτύου https://stop-bullying.gov.gr/admin τα ονοματεπώνυμα των μελών αποδεκτών αναφορών.