Αθλητική εκδήλωση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λευκάδας την Τρίτη 14/5/2013

Στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»,  η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας με το τμήμα Φυσικής Αγωγής οργάνωσε με πρωτοβουλία της και σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας αθλητική εκδήλωση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λευκάδας στην οποία τη σκυτάλη είχε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία .Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 1100 μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης που είχαν την μοναδική εμπειρία να μυηθούν στις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού με εντυπωσιακό παιδαγωγικά τρόπο από την Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ιλεάνα Κλοκώνη και στη συνέχεια να εκπαιδευτούν και να συναθληθούν στην τοξοβολία, ξιφασκία, άρση βαρών και καλαθοσφαίριση  από τους Ολυμπιονίκες μας και το βοηθητικό προσωπικό.

Από τη θέση αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την αγαστή συνεργασία τους τόσο τα σχολεία που συμμετείχαν και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στην διεξαγωγή της Καλαθοσφαίρισης και της Άρσης Βαρών , τον Δήμαρχο Λευκάδας κ .Κώστα Αραβανή και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ευτύχιο Ζουριδάκη για την έμπρακτη αρωγή και την αμέριστη στήριξή τους στο εγχείρημα αυτό.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε  το τμήμα Φυσικής Αγωγής και ιδιαίτερα την υπεύθυνη κ.Θειακού Όλγα για την  πρωτοβουλία που ανέλαβε και μαζί με τους συνδιοργανωτές έφερε εις πέρας.

Σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία σκιάζεται από την οικονομική κρίση και όχι μόνο η ανάδειξη των διαχρονικών αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι» αποτελεί χρέος για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Γκαμπρέλας Μιλτιάδης

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2O3OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAO1OLYMPUS DIGITAL CAMERAO