ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ 3o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας βραβεύεται, στα πλαίσια του 3ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους, ανάμεσα σε 380 συμμετοχές και 281 ταινίες από όλη την Ελλάδα. Τον διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν η ΕΡΤ Α.Ε., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης. Οι δημιουργοί της ταινίας ?Ταξίδι στο Όνειρο??, είναι ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας κος Ιωάννης Ζαγοραίος και οι μαθητές Παναγιώτης Κοντογιώργης, Ιωάννης Παύλου και Σπυρίδων Βρακοζώνης.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου στην Κεντρική αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων της κινηματογραφικής κοινότητας της χώρας μας. Το βραβείο θα παραλάβουν ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και ο μαθητής Παναγιώτης Κοντογιώργης.

Την ταινία μικρού μήκους μπορείτε να την αναζητήσετε στο youtube με τον τίτλο: ?Ταξίδι στο Όνειρο?? Monika ? Keep me Blue? ή να επισκεφτείτε την διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=NIAqBDCVOHk