Υπενθύμιση: ημερίδες eTwinning στη Λευκάδα την Παρασκευή 9/3/2018

Η ΕΥΥ eTwinning, στο πλαίσιο των workshops που έχει προδιαγράψει για το 2017-2018 σε όλους τους νομούς, πραγματοποιεί και στο νομό Λευκάδας  δύο ημερίδες στις 9.03.2018 και ώρα 16:00 και 18:00 αντίστοιχα, στο εργαστήριο πληροφορικής του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας .

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στη διεύθυνση:

http://www.etwinning.gr/news/ambassadorsworkshops,

επιλέγοντας την αντίστοιχη ελληνική περιφέρεια και το workshop της επιλογής τους.  Για τους εκπαιδευτικούς του νομού Λευκάδας επιλέγουμε την περιφέρεια Ιόνια Νησιά.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι εξής ημερίδες:

  1. eTwinning – Η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης μη εγγεγραμμένους στο eTwinning που επιθυμούν να γνωρίσουν τη δράση αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στη διεύθυνση:

http://www.etwinning.gr/2011/events/reservations.php?id=1092

  1. Twinspace

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning, υλοποιούν έργο eTwinning. Όμως, απευθύνεται και σε αυτούς που δεν υλοποιούν έργο στην παρούσα φάση, αλλά θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο χώρο του Twinspace χρησιμοποιώντας συνεργατικά εργαλεία διαδικτύου τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα έργο eTwinning. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στη διεύθυνση:

http://www.etwinning.gr/2011/events/reservations.php?id=1093

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί κατά τη δήλωση συμμετοχής θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά η πρόσκληση και το πρόγραμμα για την εκδήλωση.

 

Η πρεσβευτής της δράσης eTwinning στην περιοχή

Αθανασία Καββαδία