Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη 5ήμερη εκδρομή της Γ Τάξης του 1ου Λυκείου Λευκάδας

Ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Λευκάδας, ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος μεταξύ φυσικών και νομικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών για την μετακίνηση των μαθητών και συνοδών καθηγητών στη Θεσσαλονίκη, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31/10/2014.

Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ:    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:      03/12/2014                  ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:    8.00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:        07/12/2014                ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:      21.00

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ:    46        ΤΑΞΗ :    Γ?

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ:  3

Β. ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τετάρτη :  3  Δεκεμβρίου. αναχώρηση από Λευκάδα  (08.00). Μετάβαση στην Έδεσσα και ξενάγηση στους καταρράκτες. Κατόπιν επίσκεψη στο πάρκο Αγίου Νικολάου και άφιξη στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο για ξεκούραση

Πέμπτη :  4 Δεκεμβρίου Μετά το πρωινό , αναχώρηση για Καιμακτσαλάν .Αθλητική δραστηριότητα. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Παρασκευή : 5  Δεκεμβρίου  Μετά το πρωινό , επίσκεψη στην Αμφίπολη . Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Σάββατο: 6 Δεκεμβρίου Μετά το πρωινό ,  αναχώρηση για το Πλανητάριο. Βόλτα στη πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου  Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Άγιο Δημήτριο και αναχώρηση (16:00)  για Λευκάδα μέσω Ιωαννίνων.  Επιστροφή στις 21:00 στην Λευκάδα.

 

Στην προσφορά σας να αναφέρεται η συνολική τιμή του ταξιδιού, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή (άρθρο 14).

Ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι οποίες θα πρέπει να αναγράφονται στην προσφορά σας και να περιλαμβάνονται στο συνολικό κόστος, επιθυμούμε τα εξής:

Το  ξενοδοχείο  να είναι  τουλάχιστον 4 Αστέρων .

Τα δωμάτια να είναι τρίκλινα η τετράκλινα (χωρίς προσθήκη ράντζου) για τους μαθητές και μονόκλινα η δίκλινα  για τους συνοδούς καθηγητές.

Να υπάρχει  πρωινό στο ξενοδοχείο.

Να αναφέρεται το όνομα  του ξενοδοχείου.

Η μετακίνησή μας  να γίνει με  λεωφορείο , υπερυψωμένο, ασφαλές  και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ΚΤΕΟ,  κ.λ.π.). Επίσης για την ανάληψη της Εκπαιδευτικής Επίσκεψης απαιτούνται και τα εξής:

Ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή, όπως επίσης και πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. (άρθρο 14 της Υπουργικής απόφασης Υ.Π.δ.β.μ.Θ. με αριθμ. 129287/Γ2/10-11-2011: ΦΕΚ2769/2-12-2011/τ.Β΄).

Υπεύθυνη Δήλωση για κατοχή ειδικού σήματος λειτουργίας και δικαιώματος εξωτερικού τουρισμού.

Το επιλεγμένο ταξιδιωτικό γραφείο θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το σχολείο, στο οποίο θα αναφέρεται ρητά και η ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο  Γραφείο του Δ/ντή του 1ου  ΓΕΛ  Λευκάδας  το  αργότερο μέχρι την  Παρασκευή 31/10/2014 και ώρα  11 π.μ